Su Ürünleri
Tüketicilerin sağlık bilinçleri artıkça, balık, deniz mahsülleri ve yosun gibi diğer su ürünlerine olan ilgileri de artmaktadır. Bu ürünler besin değeri yüksek, kolayca sindirilebilir protein, sağlıklı yağ asitler (Omega-3 yağ asitleri) ve özellikle iodine gibi değerli vitaminler ve mineraller içerirler.
Dünyada balık üretimi son yıllarda giderek artmıştır. Yabani avcılıkla balık ve deniz ürünleri tüketimi nispeten sabit kaldıysa da, balıklar için artan talep çoğunlukla balık çiftlikleri tarafından karşılanmaktadır. Bu çiftliklerin yıllık büyüme oranı yaklaşık 6% dır.
Balıkların ve balık çiftliklerinin kalite güvenliğinin sağlanabilmesi için, Eurofins uzman labotaruvarlarında analitik mükemmelliği esas alır. Ürünlerinizi kalitesini ve güvenliğini kontrol edebilmek için size hizmet vermekten memnuniyet duyarız.