Şeker ve Şekerlemeler
Şekerlemeler çeşitleri çok olan bir gıda grubudur. Şekerlemelerin ana bileşeni genellikle sakkarozdur ki, yerine kısmen veya tamamen başka tipte şeker veya benzerleri konulabilir. Şekerlemelerin karakteristik özelliği genelde güçlü ve belirgin bir tatlılıktır.
Eurofins olarak, dondurmalar da dahil olmak üzere, hem saf şekerlemeleri hem de kakao ürünlerini analiz ediyoruz. Hammadde, ara ürün ve bitmiş ürün olmak üzere tüm üretim aşamalarını kontrol ediyoruz. Deneyimli bir partner olarak, ithalattan depolamaya, ürün geliştirmeye ve ürünün dağıtıma girmesine kadar olan tüm süreçte, ürününüzün güvenlik ve kalitesi ile ilgili olabilecek tüm sorularınıza destek olmak için buradayız.
Talepleriniz için, çeşitli alanlardaki uzmanlar ve son teknoloji laboratuvar ekipmanları ve en son analitik yöntemler eşliğinde sizin yanındayız.