Fiziksel Analizler
Tüketici beğenisini kazanmak, gıdanın çekiciliğini artırmak, özel fiyat uygulamak, teknolojik işlemeyi kolaylaştırmak ve standartlara uymak açısından önemli olan fiziksel parametrelerin analizleri, kodeks, standart veya spesifikasyonlar esas alınarak ürün çeşidi ve istenen matrikse göre gerçekleştirilmektedir.
Görünüş, renk, tat, koku, doku, uzunluk, kalınlık, genişlik, partikül büyüklüğü, geometrik şekil ve parçacık dağılımı, yüzeyin düzgünlüğü, pürüzlülüğü, sıcaklık, net ağırlık, vizkozite, homojenite, organik madde, yabancı madde, katı madde miktarı, pH ve ürüne spesifik diğer fiziksel özellikler analiz edilmektedir. Ayrıca duyusal analiz-panel testleri de yapılmaktadır.
Fiziksel analiz laboratuvarının portföyünde bulunan tüm testler hakkında lütfen bilgi alınız.